Copyright NicuVatafu.ro 2012
               Powered by pwd.studio
Home       Despre mine       Galerie foto       Proiecte       Blog       Contact
Bine ati venit pe site-ul meu oficial
Aflati mai multe despre cine sunt si cu ce ma ocup
Obiectivele mele

Obiectivele mele sunt ca toti cei vinovati de drama mea sa ajunga infunde puscariile indifferent de pozitia ocupata vremelnic in statul Roman.
Proiectele mele

Sa fiu sanatos si sa traiesc fericit alaturi de familia mea intr-o tara libera si prospera.
Documentele mele

Toate aceste informatii si acuzatii le gasiti in documentele anexatein fotocopie pe prezentul site si blog WWW.NICUVATAFU.RO.
In vechiul testament, se afla povestea lui Iov, un tip bogat si credincios, perfect de drept si fara greseala. Povestea in intregime o puteti gasi pe http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=42&cap=1. Aici o voi scrie pe scurt.

Cum spuneam, Iov este un tip extrem de bogat si fericit, traieste in armonie cu Domnul, nu are niciun pacat si ii multumeste pentru toata bogatia ce i-a dat-o. Deci, in concluzie, este perfect.
Intr-o zi, Satana si inca niste ingeri vin in vizita pe la Dzeu si incep a discuta. Satana zice ca Iov este credincios pentru ca nu stie ce inseamna sa fii sarac, a avut tot ce ii trebuie si nu are termen de comparatie. El zice ca daca Iov ar fi sarac si nenorocit, nu ar mai fi atat de credincios si l-ar scuipa in fata pe Dzeu. Acesta din urma se enerveaza si ii zice dracului ca poate sa ii faca ce vrea lui Iov, inafara de a il omori, pentru a ii dovedi cat de credincios este Iov si cat de perfect. Satana accepta si incearca sa il distruga pe Iov: ii ia bogatiile, ii distruge proprietatea, animalele, recolta, ii omoara familia si asa mai departe. Iov ajunge lepros ca vai de el si se plange unor prieteni mai vechi. Dupa mult timp de chin si ramanand credincios, Dzeu il reabiliteaza si ii da inapoi dublu tot ce a avut inainte, vite, pamant, etc si tot atatia copii cati a avut inainte. Prin asta i-a dovedit Satanei cat de mare si tare este el, si l-a rasplatit pe Iov pentru credinta lui.


Pe de alta parte: care-i treaba cu copiii pe care i-a omorat prima data? Adica sa omoare 10 copii pentru a demonstra un lucru stiut dinainte unui personaj imaginar care nu are aproape nicio tangenta cu lumea reala? Nu era mai simpla o spalare de creier la Satana si copiii lui Iov traiau bine-mersi? Ei ce vina au avut ca Iov a fost tinta unei demonstratii in zadar? Daca Dzeu face ce vrea cu vietile ce le creeaza, nu este o chestie alarmanta? Daca acei copii aveau planuri pentru weekend, Dzeu le-a ruinat, cum vrea sa le dea inapoi ce au pierdut? Nu poate sa ii invie, pentru ca ar fi un lucru morbid si ar fi prea traumatizant pentru ei. Plus ca s-ar fi stiut de invierea lor in istorie, dar nu se stie asa ca putem exclude aceasta posibilitate.

In concluzie, daca poate cineva sa lamureasca aceasta moarte, acest macel inutil, sa il motiveze clar si explicit, este invitat sa o faca, pentru ca eu sunt impotriva acestei forme de demonstratie.
Dar daca maine o sa ma omoare si pe mine ca sa invete pe altcineva o lectie? Mai bine sa il omoare pe el si sa il confrunte fata in fata, cu curaj si barbateste, nu sa il omoare pe altul care nu are o vina de moarte. Daramite pe 10.

Astept pareri.

Povestea lui Iov
"Nimeni nu este mai presus de lege."          "Nicu Vatafu intors din morti."       "Blestemul lui Nicu Vatafu  catre TALHARI (hoti) : -Sa va moara copii; - Sa ajungeti in puscarii; - Familiile voastre sa ajunga in camasi de forta la spitalul de nebuni"