Ultimele noutati pe blog
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In interdum aliquet orci.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In interdum aliquet orci.

© Copyright NicuVatafu.ro 2012
               Powered by pwd.studio
Home       Despre mine       Galerie foto       Proiecte       Blog       Contact
Bine ati venit pe site-ul meu oficial
Aflati mai multe despre cine sunt si cu ce ma ocup
Obiectivele mele

Obiectivele mele sunt ca toti cei vinovati de drama mea sa ajunga infunde puscariile indifferent de pozitia ocupata vremelnic in statul Roman.
Proiectele mele

Sa fiu sanatos si sa traiesc fericit alaturi de familia mea intr-o tara libera si prospera.
Documentele mele

Toate aceste informatii si acuzatii le gasiti in documentele anexatein fotocopie pe prezentul site si blog WWW.NICUVATAFU.RO.
Despre mine
SUNT  NICU VATAFU SI AM CREEAT ACEST SITE PENTRU A PREZENTA OPINIEI PUBLICE DIN ROMANIA SI  DIN STRAINATATE SITUATIA HALUCINANTA ĪN CARE MA AFLU URMARE ACTIUNILOR MAFIOTE DE JUSTITIE PRIVATA FACUTA DE UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT FORMAT DIN MAGISTRATI, GREFIERI, AVOCATI SI FUNCTIONARI PUBLICI DIN MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE.

ACESTI TALHARI CU GULERE ALBE AU CREAT, REDACTAT SI SEMNAT DOSARUL 14285\2005 SI DOSARUL 592 \2006 NU IN INSTANTE SI SEDINTE PUBLICE DE JUDECATA CI IN CABINETUL DE AVOCATURA AL NUMITEI RADU LOREDANA SI LE-AU PLASAT IN ARHIVA JUDECATORIEI  SECTOR 3 BUCURESTI.
ACESTE DOUA DOSARE AU FOST CREEATE DUPA DATA DE 17 APRILIE 2005 SI AU FOST PLASATE IN ARHIVA JUDECATORIEI SECTOR 3 BUCURESTI CU DATE ANTERIOARE ASTFEL , CU DATA DE 26 OCTOMBRIE 2005 DOSARUL 14285 SI CU DATA DE 15 IANUARIE 2005 DOSARUL592.
LA TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA VII-A COMERCIALA, ACEST GRUP INFRACTIONAL, IN DOSARUL 7651\2005 A RESCRIS DUPA DATA DE 17 APRILIE 2006 ĪNCHEIERILE DE SEDINTE PUBLICE DIN DATA DE 15 IANUARIE 2006 SI 20 MARTIE 2006 PENTRU A INTRODUCE IN ACEST DOSAR PREZENTA IN FALS A TĀLHARULUI STAN MARIAN.
ACEASTA RESCRIERE S-A FACUT LA CABINETUL DE AVOCATURA AL NUMITEI RADU LOREDANA SI DOCUMENTELE RESPECTIVE AU FOST INTRODUSE IN DOSARUL DE LA TRIBUNALUL BUCURESTI,
PERSOANELE CARE AU PARTICIPAT LA ACEASTA TALHARIE, FACUTA NU INTR-UN GANG INTUNECOS SAU  INTR-O MAHALA TIGANEASCA AU ACTIONAT IN INSTITUTIILE STATULUI; JUDECATORIEA SECT 3 , TRIBUNALUL BUCURESTI ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE SECTOR 3, AU ACTIONAT IN MOD ORGANIZAT SI CU UN PLAN PREALABIL
AU SAVARSIT INFRACTIUNI CU CONSECINTE DEOSEBIT DE GRAVE ATAT IN DAUNA MEA, PIERDERI DE  PESTE TREI MILIOANE DE EURO CAT SI IN DAUNA STATULUI , AU MERS PANA ACOLO ĪNCĀT AU STERS DATORII DE MILIARDE ALE FIRMEI MELE CATRE BUGETUL DE STAT .
AU FACUT ACEST LUCRU PENTRU A RADIA FIRMA MEA " S C OIL  PARTENER SRL " ĪN ANUL 2007, CA FIRMA FARA ACTIVITATE SI FARA PATRIMONIU, FIRMA CARE IN ACEL AN A AVUT ACTIVITATE DE PESTE  PATRU MILIOANE DE EURO, UN PROFIT NET DE PESTE 150.000 DE EURO ,PLATI LA BUGETUL DE STAT DE PESTE 60.000 DE EURO, UN PATRIMONIU DE PESTE 3.000.000 DE EURO.
FIRMA MEA AVEA TOATE RAPORTARILE LA ZI, DECONTURI DE TVA, BILANTURI CONTABILE, BALANTE DE VERIFICARE, DEPUSE LA ADMINISTRATIA FINANCIARA A SECTORULUI 3 BUCURESTI.
FIRMA MEA ĪSI DESFASURA ACTIVITATEA IN DOMENIUL PRODUSELOR PETROLIERE AVAND O BENZINARIE MODERNA , AMPLASATA PE O SUPRAFATA DE 4.000 MP , IN ORASUL POPESTI LEORDENI.
PE LANGA COMERCIALIZAREA DE CARBURANTI PRIN STATIA PROPRIE ,FIRMA MEA A FOST FURNIZOARE DE MOTORINA CATRE "REBU BUCURESTI, ADP SECTOR 3 .ADP SECTOR 4 ,RER BUZAU, FIINDND PRINRTE FIRMELE ĪNSCRISE LA "MARI CONTRIBUABILI " LA ATP SECTOR 3 BUCURESTL SCOPUL ACESTEI TALHARII FACUTE IN SI CU AJUTORUL INSTTUTIILOR STATULUI A FOST ACELA DE A PUNE MANA PE BENZINARIA MEA SI PE CONTRACTELE CU CLIENTII MARI,
CEL MAI GRAV LUCRU ESTE FAPTUL CA ACESTI TALHARI AU ĪNCERCAT SA I-MI IA DARUL DAT DE DUMNEZEU-VIATA- M-AU OTRAVIT CU MERCUR,EU AM FOST TIMP DE DOI ANI LEGUMA ,AVAND LA ACEASTA DATA O CONCENTRATIE DE 0,73% MERCUR IN SĀNGE.
AM DEPUS PLĀNGERE IA PARCHETUL DE PE LANGA ĪNALTA CURTE DE CASATIE DE JUSTITIE PENTRU TENTATIVA DE OMOR INCA DIN DATA DE 19 SEPTEMBRIE 2011 SI DUPA SAPTE LUNI NICI MACAR NU M-A AUDIAT.
TIN SA PRECIZEZ DE LA ĪNCEPUT CA ACEST GRUP INFRACTIONAL A FOST CONDUS DE:
1) CRISTU FLORIN ALEXANDRU-UNUL DINTRE CEI "TREI COCOSI DIN FAIMOASA FIRMA TREI COCOSI
INTERNATIONAL CU RESTAURANTUL "TREI COCOSI" DIN PARCUL HERASTRAU,FIRMA CAREIA TRAIAN BASESCU IN CALITATE DE PRIMAR GENERAL I-A ATRIBUIT CU "SCANDAL "TERENURI IN PARC ADMINISTRATOR SI ASOCIAT AL S C CRI FAL INVEST SRL SI CARE LA DATA CAND EU L-AM CUNOSCUT,IULIE 2004, LUASE O TEAPA DE 8[OPT] MILIARDE DE LEI VECHI,CIRCA 30 DE APARTAMENTE, IN URMA FALIMENTARI DE CATRE TRAIAN BASESCU SI GHEORGHE DOBRE A S C D.R.U.P.O. SA -FIRMA DE ASFALTARI A CAPITALEI ACTIVELE ACESTEI FIRME AU FOST LUATE PE NIMIC DAN BESCIU , CRISTU FLORIN RAMANAND CU BANII PE MOTORINA LIVRATA ACESTEI UNITATI NEANCASATI, CELE 8MILIARDELEI, ACTIVITATEA ACESTEI FIRME FIIND PRELUATA DE CELEBRII " ASFALTANGII". - ABSOLVENT AL "COLEGIULUI NATIONAL DE APARARE "SUB CONDUCEREA GENERALULUI GABRIEL OPREA . -MASON se putea fara el
2) CRITU IRINEL (atentie este femeie si este uratA ca dracu ,o puteti vedea pe internet)
-CONSILIER PD LA PRIMARIA CAPITALEI IN MANDATUL DE PRIMAR AL LUI TRAIAN BASESCU
-CADIDAT PENTRU POSTUL DE DEPUTAT PE UN COLEGIU IN BUCURESTI ,DIN PARTEA PDL-ULUI PORTOCALIU [vezi pe net]
-SECRETAR DE STAT IN GUVERNUL BOC LA MINISTERUL ECONOMIEI AVAND [bineinteles] PE MANA FONDURILE ACESTUI MINISTER. -PROMOVATA PUTERNIC DE [ numai putin celebra ELENA UDREA IN CONDUCEREA PDL-BUCURESTI IN POSTUL DE VICEPRESEDINTE AL ORGANIZATIEI.
3)  RADU LOREDANA - AVOCAT-RENUMITA PENTRU RELATIILE PORTOCALII;
-ESTE AVOCATA FIRMEI DE PARCARI A ELENEI UDREA SI DORIN COCOS, S.C. DALLY EXIM SRL,
- ESTE AVOCATA CARE l-A FACUT PLĀNGERE PENALA LUI SORIN OPRESCU IN NUMELE FIRMEI DALLY EXIM SRL , ATUNCI CAND PRIMARIA CAPITALEI A REZILIAT CONTRACTUL REFERITOR LA PACARI CU FIRMA LUI COCOS SI UDREA,
- ESTE AVOCATA CARE A ĪNTOCMIT SI ĪNAINTAT CATRE TRAIAN BASESCU MEMORIUL LUI DUMITRU BUCSARU, MEMORIU CE A PRIMIT VIZA DE LA TRAIAN BASESCU ,IN URMA CARUIA GHEORGHE DOBRE -MINISTRU AL TRANSPORTURILOR I-A PLATIT LUI BUCSARU 110 MILIARDE LEI VECHI PE LUCRARI FACUTE PENTRU FAIMOSUL NICOLAICIUC,
-  ESTE AVOCATA CARE S-A IMPLICAT IN SCHIMBAREA NUMELUI SI A CĀRTI DE IDENTITATE PENTRU DINEL STAICU
FATA DE NUMELE , RELATIILE SI POZITIILE SOCIALE ALE LIDERILOR ACESTUI GRUP MAFIOT CARE A ACTIONAT IM POTRIVA MEA, RAMANETI PE SITE-UL MEU PENTRU A CUNOASTE SI PE CEILALTI MEMBRII, PENTRU CA VORBA ACEIA "NICI NU STITI CE PIERDETI" A LUI DAN DIACONESCU.
VETI AVEA OCAZIA SA CUNOASTETI,CEEA CE SINCER NU V-AS DORI NICIUNUIA DINTRE VOI, OAMENI CU POZITII SI PRIVILEGII DEOSEBITE IN STATUL ROMAN,DE LA MAGISTRATI,AVOCATI,FUNCTIONARI PUBLICI,PANA LA AMARATI DE AGENTI PROCEDURALI PE LA INSTANTELE DE JUDECATA ,PANA LA MARI MAESTII DE LOJE MASONICA-CAZUL LUI DANIEL TUDOR , MARE MAESTRU MASON LOJA "LUCA PACIOLI", OFITERI ACOPERITI.
PE LANGA ACESTI TALHARI CU GULERE ALBE ,VETI AVEA OCAZIA SA-I CUNOASTETI SI PE CEI CARE ACUM INCEARCA SA-I SCAPE ,PE NENOROCITII CARE AU ATENTAT LA VIATA SI AVEREA MEA, PREZENTANDU-VAACTELE SI DOCUMENTELE EMISE DE ACESTIA ASTFEL:
A]    LAURA CODRUTA KOVES!-PROCURORUL GENERAL AL ROMĀNIEI,
B]    CODRUT OLARU -PROCUROR SEF DIICOT-STRUCTURA CENTRALA,
C]    VALENTIN SELARU -SEF SECTIE S.U.P.C -PICO,
D]    LUMINITA PALADE -PROCUROR GENERAL AL P.C.A.B,
E]     REMUS BUDAI -PRIM -PROCUROR PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL        BUCURESTI,
F]    GEORGIANA HOSU -PROCUROR SEF SECTIE DIICOT,
FATA DE NUMELE CELOR PREZENTATI PANA ACUM SI TINAND CONT DE NUMELE CELOR PE CARE LE VOI PREZENTA IN CONTINUARE PE BLOGUL MEU , TOTI PRIETENI MEI, ABSOLUT TOTI ,SUSTIN CA SUNT IN PERICOL DE MOARTE SI CA VOI FI EXECUTAT.
IN TOT ACEST NOIAN DE NUME CELEBRE PREZENTATE PANA ACUM TREBUIE SA REMAC SI NUMELE UNUI PROCUROR CURAJOS -TUDOSAN IONEL-CARE A RUPT OARECUM OMERTA PE ACEST CAZ SI M-A AUDIAT PRINTR-UN COMISAR DE POLITIE, DAR NUMAI DUPA 400 DE ZILE DE LA DATA DEPUNERII PRIMEI PLĀNGERI PENALE SI NUMAI PE UN SGMENT FOARTE ĪNGUST REFERITOR LA STERGEREA DATORIILOR DE MILIARDE ALE FIRMEI MELE CATRE BUGETUL DE STAT SI COINCIDENTA SAU NU DUPA CADEREA GUVERNULUI PORTOCALIU.
DACA DUMNEZEA M-A SCOS DIN MORTI DUPA DOI ANI , DACA NU AM MURIT DUPA DOZA MARE DE OTRAVA PE CARE ACESTI TALHARI MI AU TURNAT-O IN ALIMENTE INSEAMNA CA;
    DUMNEZEU MA IUBESTE,
    DUMNEZEU M-A READUS IN VIATA CU UN SCOP,
     M-AI     AM LUCRURI DE FACUT PE LUMEA ASTA,
    NU MA TEM DE NIMENI SI DE NIMIC,
    DUMNEZEU ESTE MAI PUTERNIC DECĀT SATANA SUB ORICE FORMA AR ACTIONA SATANA, FITI ALATURI DE MINE PE BLOGUL MEU SI ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE
DOAMNE AJUTA,
AM SA VA POVESTESC PE BLOGUL MEU SI DE INTANLIREA MEA CU UN CALUGAR CU UN HAR DEOSEBIT "PARINTELE DANIEL DE LA CERNICA CALUGAR AFLAT ACUM LA MANASTIREA BALDANA.


"Nimeni nu este mai presus de lege."          "Nicu Vatafu intors din morti."       "Blestemul lui Nicu Vatafu  catre TALHARI (hoti) : -Sa va moara copii; - Sa ajungeti in puscarii; - Familiile voastre sa ajunga in camasi de forta la spitalul de nebuni"